Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• при моята нивото се регулира )
    Alfa 156 2.0 TS

Comment

• ...май говорим за различни неща....
      ..регулира се на каква височина да ти минава самия колан през рамото....а аз говоря за самата катарамка,която се закопчава в машинката долу....
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        Много ниско стоят заключалките на коланите в свободно положение......сега зимата с тия якета направо е ужасТ.
        Седни в Ауди А4 да видиш... Алфата после ще ти се струва страОтна...
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Ами тя си е страхотна.....нали се опитваме да изброим малкото "недостатъци" според някой
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Че няма 156-цата борд компютър и стоповете на 159
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

• Не харесвам това, че двигателя е консуматив
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
              DUCATI Monster
              Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
                Не харесвам това, че двигателя е консуматив
                Позволи ми да не се съглася с теб. Мисля, че основният проблем е, че ги взимаме колите на старо и основно от страна, дето много не поддържат двигателите си и колите, че търсим да слагаме евтиното при евтини майстори, повечето от които не са виждали не само Алфи. Отварян е двигател на 300 000 пред мен заради хидравличен удар явно (едно келеме се правило здраво на състезател) и след добър ремонт с хубави части тази кола се успа. Блокът на двигателя, валове и т.н. бяха в отлично състояние (без коляновия де )
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

• а моя на 200,000 беше за основен ремонт...
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Ок, може и така да е, аз излагам моите впечатления и скромен опит ...
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
                    DUCATI Monster
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• за 156

Точно, бензиновите двигатели са си консуматив. Верно е че зависи от състоянието на колата, но само като отвориш капака на туин-спарка виждаш че това е прекалено претрупан двигател с нереално скъпи и бързо износващи се части за 14 годишна масова 5врата кола - то не са един бюлюк ремъци и ролки коя от коя по-скъпи, и вариатор, и дебитомер от скъпите, и ламбда сонда, МПХ, съединител 300 лв, и термостата, и 8 свещи и кви ли още не боклуци сложени там, кой от кой по-кекави като резервна част намираема на пазара.
                      Alfa 156 2.0 - ех,
                      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                        Точно, бензиновите двигатели са си консуматив. Верно е че зависи от състоянието на колата, но само като отвориш капака на туин-спарка виждаш че това е прекалено претрупан двигател с нереално скъпи и бързо износващи се части за 14 годишна масова 5врата кола - то не са един бюлюк ремъци и ролки коя от коя по-скъпи, и вариатор, и дебитомер от скъпите, и ламбда сонда, МПХ, съединител 300 лв, и термостата, и 8 свещи и кви ли още не боклуци сложени там, кой от кой по-кекави като резервна част намираема на пазара.
                        Стига де, не е така. Наскоро разглеждах двигател на Ауди, 6так, напълно разглобен. Нямаш си на идея какво приключение е там. И имаш два ремъка, колкото на другите. И никой вече не произвежда кола за 14г. да се ползва. Иначе фабриките за автомобили трябва да работят 4г. и десет да плетат чорапи
                        Last edited by NightRider; d.m.y г., 20:58. Основание: правопис
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                          Стига де, не е така. Наскоро разглеждах двигател на Ауди, 6так, напълно разглобен. Нямаш си на идея какво приключение е там. И имаш два ремъка, колкото на другите. И никой вече не произвежда кола за 14г. да се ползва. Иначе фабриките за автомобили трябва да работят 4г. и десет да плетат чорапи
                          Напълно съгласен с колегата, коли не са правят здрави точно поради тази цел ми да развиваш автомобилната индустрия и не знам какво очаквате от кола на 10 год и 200 000 + км. Иначе на мен не ми харесва как стрелката на бензина пада като се кара с 200+ км/ч
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                            Иначе на мен не ми харесва как стрелката на бензина пада като се кара с 200+ км/ч
                            Карай на газ за да не ти пада стрелката на бензина
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• 1

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Карай на газ за да не ти пада стрелката на бензина
                              дизел колеги, дизел... Иначе не ми харесва слабата предница...

Comment

• Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщение
                                дизел колеги, дизел... Иначе не ми харесва слабата предница...
                                Дизела си е по скъп от газта,а вместо да не ти харесва слабата предница,по логично е да не ти харесват гадните пътища в България.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X